Afbeelding

Koninklijke Onderscheiding voor Joop van Keulen

Algemeen

NIJVERDAL - De heer Joop van Keulen uit Nijverdal is benoemd tot Ridder in de Orde van OranjeNassau. Tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Van Keulen Interieurbouw op vrijdag 6 september speldde burgemeester Anneke Raven hem de bijbehorende versierselen op.

De bijzonder gedreven algemeen directeur van Van Keulen Interieurbouw heeft het timmerbedrijfje, dat zijn vader in 1944 begon, uitgebouwd tot een florerende internationale onderneming met ruim 450 werknemers. Daarmee is het bedrijf de tweede werkgever in de gemeente Hellendoorn. Van Keulen Interieurbouw richt supermarkten, kledingzaken, maar ook bibliotheken in. De overgang van bediening naar zelfbediening werd mede mogelijk gemaakt doordat Van Keulen zelfbedieningsmeubels ontwikkelde die nationaal en internationaal zijn geplaatst.

Als vrijwilliger is Joop van Keulen regelmatig kok in Krönnenzommer. In het verleden is hij een aantal jaren voorzitter geweest van voetbalvereniging DES. De heer Van Keulen ontvangt de koninklijke onderscheiding vanwege zijn innovatief ondernemerschap, zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn sociale betrokkenheid.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 7 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 15 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 16 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53