Afbeelding

Start crossseizoen

Algemeen

TWENTE - Het crosscircuit van het oosten is niet meer weg te denken uit de regio: zaterdag 9 november zal in Rijssen de 22e editie van start gaan.

Deze reeks hardloopwedstrijden is een circuit van 5 hardloopwedstrijden in achtereenvolgens Rijssen, Nijverdal, Holten, Wierden en Markelo. De atletiekverenigingen loodsen u over de mooiste plekken van Overijssel. Het crosscircuit is een ideale reeks wedstrijden die je helpen de winter fit door te komen. Dit seizoen belooft het weer een fantastische editie te worden.

Crossloop
De Sans-Online-crossloop is een prachtig loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden zijn 1,5 km, 2,5 km, 5 km en 10 km, voor iedereen een passende uitdaging! De crossloop start bij de atletiekbaan van AV Rijssen en de eerste starttijd is om 13.00 uur. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan.

Inschrijving geopend
Ben je er dit jaar ook bij? De inschrijving voor de Sans-Online-crossloop èn het crosscircuit is geopend! Iedereen kan zich online tot en met donderdag 7 november inschrijven op www.hetcrosscircuit.nl Na-inschrijving is op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start van de afstand mogelijk.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 9 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 17 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 19 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53