Afbeelding

Betekenis dementie voor alle betrokkenen

Algemeen

RIJSSEN - In het kader van de Wereld Alzheimer Dag is er een bijzondere avond met Kees van der Zwaard bij Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten

Kees laat op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Mensen met dementie en hun familieleden, maar ook hulpverleners, zullen zich herkennen in de verschillende situaties die Kees op een respectvolle wijze presenteert. ''Oud worden is mooi, oud zijn is moeilijk." Zo luidt een gezegde. Maar soms is ook oud worden al moeilijk. Met deze gedachten speelt Kees van der Zwaard in zijn voorstelling: Alzh…enzo… die hij deze avond opvoert.

Belangstellenden zijn welkom op dinsdag 17 september bij De Poort van Twente aan de Enterstraat 188 in Rijssen. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar. Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Voor informatie kunt u contact opnemen met Mariët Velding, Evenmens, 0548-638830.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 2 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 4 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 6 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 8 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 8 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 10 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 12 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45