Foto: reike podt

Spetterende modeshow

NIJVERDAL - Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties staat zaterdag 14 september in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal.

Afgelopen voorjaar verrasten Op Naar Nijverdal en de plaatselijke modezaken iedereen met een nieuwe, originele opstelling en uitvoering van de modeshow en deze werd door iedereen zeer enthousiast ontvangen. Natuurlijk wordt ook nu weer gegaan voor deze nieuwe opzet waarin zowel het Henri Dunantplein als een deel van de Grotestraat in de show wordt betrokken. De show kent een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trend op het gebied van sportmode zal geshowd worden.

Prijzen
Tijdens het mooie modeweekend zijn er geweldige prijzen te winnen. Er worden maar liefst vier Shop-Cheques verloot t.w.v. ieder €100,-, te besteden bij de deelnemende winkels. Iedereen die deze middag een aankoop doet bij de deelnemende winkels maakt kans op één van de Shop-Cheques. Deponeer dezelfde middag je aankoopbon, voorzien van naam in de hiervoor bestemde bus bij de catwalk. Aan het eind van de laatste show worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Rally Shake Down
Zaterdag 14 september is het centrum van Nijverdal tegelijkertijd ook het domein van de Rally Shake Down. Als opwarmer voor de eigenlijke rally, is dit alweer de achtste keer dat de "shake down" georganiseerd wordt. Begonnen ooit met drie auto's, zullen dit keer minimaal 20 auto's van de diverse teams acte de présence geven op het Keizerserf. Door een hernieuwde samenwerking met de organisatie van de Hellendoorn Rally, zijn er diverse deelnemers / auto's aanwezig. Voor het eerst zijn de rally info pakketten te koop bij de stand van de HR organisatie.

Kom zaterdag 14 september Op naar Nijverdal. Lekker genieten van geweldige shows, mooie auto's en originele ideeën voor je najaar/winter garderobe. Wie weet start dit najaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs!

De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Scoor tussendoor je favoriete items!

Foto: Reike Podt

Meer berichten
 
Auto zoeker