Afbeelding
Foto: reike podt

Spetterende modeshow

Algemeen

NIJVERDAL - Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties staat zaterdag 14 september in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal.

Afgelopen voorjaar verrasten Op Naar Nijverdal en de plaatselijke modezaken iedereen met een nieuwe, originele opstelling en uitvoering van de modeshow en deze werd door iedereen zeer enthousiast ontvangen. Natuurlijk wordt ook nu weer gegaan voor deze nieuwe opzet waarin zowel het Henri Dunantplein als een deel van de Grotestraat in de show wordt betrokken. De show kent een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trend op het gebied van sportmode zal geshowd worden.

Prijzen
Tijdens het mooie modeweekend zijn er geweldige prijzen te winnen. Er worden maar liefst vier Shop-Cheques verloot t.w.v. ieder €100,-, te besteden bij de deelnemende winkels. Iedereen die deze middag een aankoop doet bij de deelnemende winkels maakt kans op één van de Shop-Cheques. Deponeer dezelfde middag je aankoopbon, voorzien van naam in de hiervoor bestemde bus bij de catwalk. Aan het eind van de laatste show worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Rally Shake Down
Zaterdag 14 september is het centrum van Nijverdal tegelijkertijd ook het domein van de Rally Shake Down. Als opwarmer voor de eigenlijke rally, is dit alweer de achtste keer dat de "shake down" georganiseerd wordt. Begonnen ooit met drie auto's, zullen dit keer minimaal 20 auto's van de diverse teams acte de présence geven op het Keizerserf. Door een hernieuwde samenwerking met de organisatie van de Hellendoorn Rally, zijn er diverse deelnemers / auto's aanwezig. Voor het eerst zijn de rally info pakketten te koop bij de stand van de HR organisatie.

Kom zaterdag 14 september Op naar Nijverdal. Lekker genieten van geweldige shows, mooie auto's en originele ideeën voor je najaar/winter garderobe. Wie weet start dit najaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs!

De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Scoor tussendoor je favoriete items!

Foto: Reike Podt

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 10 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 17 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 19 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53