Afbeelding

Ravijn sluit mooi buitenseizoen af

Algemeen

NIJVERDAL - Meer dan 25.000 bezoekers wisten de buitenbaden van Het Ravijn te vinden en daarmee liep ook het zomerseizoen voor Het Ravijn ten einde. De afgelopen weken stonden al weer in het teken van de voorbereidingen voor een nieuw binnenseizoen. "We zijn er klaar voor," aldus manager Ruben Buijserd.

Het buitenseizoen begon evenals vorig jaar met een vliegende start. Meer dan 5.000 bezoekers bezochten in mei al de buitenbaden en maar liefst 1.300 mensen kochten een Zomerkaart. Bij wijze van experiment werden ruimere openingstijden (tot 21.00 uur) ingevoerd als het weer daar aanleiding voor gaf. Mede hierdoor werd een dagrecord van meer dan 2.000 bezoekers in de buitenbaden bereikt op dinsdag 25 juni. "De zomer van 2019 kan die van 2018 niet evenaren, maar is goed voor een mooie tweede plaats met ruim 25.000 bezoekers in de buitenbaden," aldus Ruben Buijserd. Ook de horeca liep naar tevredenheid. Er waren topweken bij. Er is goed samen gewerkt met als resultaat vrolijke, veilige en gastvrije bezoeken. Daar mogen we met z'n allen best trots op zijn!"

Binnenseizoen
Inmiddels is gestart met het binnenseizoen. De zwemlessen zijn weer begonnen, de scholen komen voor het natte bewegingsonderwijs, Swim2Play en de aquasporten gaan weer van start en ook de recreatieve binnenzwemmers en huurders van de zwembaden hebben de weg naar Het Ravijn alweer gevonden. Buijserd: "We zullen er de komende maanden alles aan doen om de positieve resultaten van buiten binnen voort te zetten."

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 7 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 8 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25