Foto: Willem van Walderveen

Extra kaarten voor 'Reuring in 't Reggedal'

NIJVERDAL - Reuring in 't Reggedal gaat op 13 september in première, iets waar het gehele team naar uitkijkt. Het enthousiasme leeft niet alleen bij het team van deze productie, maar zeker ook bij het publiek. De vraag naar kaarten is zo groot dat er extra kaarten beschikbaar komen. 'We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om deze geweldige muziektheatervoorstelling op een unieke locatie te gaan zien.' aldus Ellen Wisse, uitvoerend producent van de voorstelling.

Reuring in 't Reggedal is een project voor, door, over en op Nijverdal. De buitenlocatie van Het Ravijn hult zich tussen 12 en 22 september in een prachtig verhaal over het voor velen geliefde dorp.
Een filmische voorstelling, met prachtige live muziek gespeeld door Muziekvereniging KSW onder leiding van Bert Pfeiffer. Met verhalen over vroeger, het ontstaan van Nijverdal en alle belangrijke gebeurtenissen van het dorp. Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal voor de voorstelling geschreven nummers. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt (winnaar Musicalworld award Beste Kortlopende Musical) en STORK! (genomineerd Musicalworld award Beste Regionale Musical). "We kijken er naar uit om ook van het project Reuring in 't Reggedal een succes te maken. Het is geweldig om te zien dat we nu ook in Nijverdal mooi locatietheater neer kunnen zetten en bezoekers een fantastische avond kunnen bezorgen." aldus Gerard Cornelisse.

Informatie
Meer informatie over Reuring in 't Reggedal kan gevonden worden op de site www.reuringinhetreggedal.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.reuringinhetreggedal.nl of bij de kassa van ZININ in Nijverdal.

Meer berichten
 
Auto zoeker