Afbeelding

ELLEN Stoffen: Modetrends herfst-winter 2019-2020

Algemeen

HENGELO - De vakanties zijn weer voorbij en na een heerlijke warme zomer liggen bij ons alle herfst-winter stoffen alweer in de winkel. Wat wordt het deze winter, wat zijn de kleuren en welke trends zijn er?

Deze winter zijn opvallende heldere modekleuren het meest in het oog springend, maar er is ook een tegengestelde trend met diepe en harmonieuze kleuren. Eén van de nieuwe trends is om verschilde kleuren en motieven te combineren en deze dan verticaal te verwerken in bijvoorbeeld een jurk met een okerkleurig stof aan de ene kant en wijnrood met strepen aan de andere. Een harmonieuze combinatie van energieke en klassieke neutrale kleuren.

Verschillende stoffen
De stoffen lopen uiteen van een grove rib, fluweel, borg, satijn, punty, viscose, crêpe, tricots in diverse soorten, mantel stoffen met een wollig laagje tot aan een bouclé. Deze zijn er in diverse samenstellingen en prints, zoals strepen, dieren, bloemen, Hermès-dessin, Prince de Galles en vele andere ruitdessins. Ideeën genoeg om eindeloos te combineren tot een mooie herfst-winter outfit.

Voor iedereen
Met onze stoffen collectie slaat u de spreekwoordelijke (stoffen)plank nooit mis. Voor iedereen hebben we wel iets te combineren, van lieve, ingetogen, uitgesproken tot aan modieuze designs voor jong en oud. Kom langs in onze winkel aan de Bandoengstaat 50 te Hengelo.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 11 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 12 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 20 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25