Afbeelding

Goed gespeeld op toptoernooi

Algemeen

HENGELO - De waterpolo dames-en heren van Het Ravijn kijken met een tevreden gevoel terug op het afgelopen weekend gespeelde toptoernooi van WS Twente.

De damesploeg van trainer-coach Jan Mensink bereikte zondag in Borne zelfs de finale tegen UZSC uit Utrecht en won die met maar liefst 19-5. Assistent-coach Wicher Diallo stond zondag aan de kant en kon tevreden zijn over de manier van spelen van zijn dames. Ook Jan Mensink zag een goede progressie in aanloop naar het begin van de Eredevisiecompetitie die in het laatste weekend van september van start gaat. Mensink: "We hebben een keer gelijk gespeeld en verder alles weten te winnen". In het Twentebad van Hengelo was de herenselectie van Het Ravijn onderleiding van trainer-coach Ron Loos ook niet ontevreden over het verloop van het toptoernooi. Aanvoerder Lars Gottemaker: "We hebben dit weekend vijf wedstrijden gespeeld. We hebben met een jonge ploeg goed kunnen oefenen met de nieuwe spelregels. Goede resultaten neer gezet en een goede start van het nieuwe seizoen met onze nieuwe trainer-coach Ron Loos", aldus Gottemaker.

 

 

 

 

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 24 minuten geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 2 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 4 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 6 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 6 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 10 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45