Afbeelding

Win vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn met jouw Auto Aaltink-selfie

Algemeen

NIJVERDAL - Auto Aaltink geeft 100 vrijkaarten weg voor Avonturenpark Hellendoorn. Hoe maak je kans? Nou, heel makkelijk… Zie jij een Auto Aaltink auto bij jou in de straat, in het centrum of bij school? Maak dan een selfie bij de auto en post deze vóór 14 oktober 2019 openbaar op jouw socials met #autoaaltink. Je maakt dan direct kans op vier vrijkaarten voor het Avonturenpark.

Auto Aaltink is jouw Fiat en Mitsubishi dealer in de regio. Er rijden duizenden auto's van Auto Aaltink rond in deze regio. Spot je er één? Doe dan mee! Maak de selfie bijvoorbeeld bij de nummerbordhouder waar je de naam van het autobedrijf ziet staan of bij een demonstratieauto. Zorg ervoor dat het logo van Aaltink zichtbaar is op de foto. Het lokale autobedrijf geeft 25 keer 4 kaarten weg, dus grote kans dat jij één van de winnaars bent!

Genieten
Winnen is genieten! Kom met je hele familie of vriendengroep naar het populaire park in Hellendoorn. Vooral in oktober is het de moeite waard om naar het Avonturenpark te komen. Het park is de gehele maand oktober namelijk omgetoverd. Tijdens Heksendoorn kun je lekker griezelen, gillen en avonturen beleven met o.a. Odelia. Dit populaire Halloween evenement wordt in oktober alweer voor de 19e keer georganiseerd in Hellendoorn. Dat mag je niet missen! Dus niet vergeten… Plaats de foto openbaar op jouw socials met #autoaaltink.

Stap binnen
Meer weten over de auto's van Auto Aaltink? Stap dan gerust binnen bij de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. De medewerkers staan voor u klaar. Voor alle beschikbare auto's, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.autoaaltink.nl.

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 4 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 6 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 10 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 12 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 15 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 16 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08