SinglesCafe voor 45-plussers in Nijverdal

NIJVERDAL – Zaterdagavond 5 oktober kunnen alleenstaanden boven de 45 jaar elkaar ontmoeten in de prachtige omgeving van de Nijverdalseberg.

In het restaurant achterin het Buitencentrum worden de singles persoonlijk ontvangen door Getty Schepers van DatingOost, het organiserende relatiebureau. "Inmiddels 15 jaar geleden zijn we heel spontaan begonnen met het organiseren van deze singlecafés. En dat er behoefte aan was, blijkt nog steeds. De laatste keer in restaurant BuitenGewoon Lekker bij de sterrenwacht bezochten ruim 100 alleenstaanden het singlescafé en genoten van elkaars samenzijn. Het begin is even spannend, maar contacten zijn zo gelegd. Iedereen is vrijgezel, gesprekken zijn daarom makkelijk te leggen. Je zit allemaal in 'hetzelfde schuitje'. Gezellig borrelen en misschien nieuwe vrienden maken is de opzet van deze ontmoetingsavond. Uit de eenzaamheid komen. Dat vinden wij belangrijk."

Laagdrempelig
Een pad van brandende kaarsjes zal leiden naar de ingang van restaurant BuitenGewoon Lekker. "Dat oogt romantisch, maar ook nodig want de verlichting is niet optimaal op de grote parkeerplaats naast het BuitenCentrum en restaurant De Sallandse Berg. Het is géén datingavond, dan ligt de lat te hoog. De avond is en blijft laagdrempelig." Eerdere edities bleken gezellig, waardoor de organisatie weer mag rekenen op een grote interesse.

Geen aanmelding nodig
Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap van DatingOost is ook niet nodig. Singlescafé (±45-67jr) zaterdagavond 5 oktober 2019 in restaurant BuitenGewoon Lekker, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Deur open 20.30 uur. Voor meer informatie op www.DatingOost.nl of 0546-492899.

Meer berichten
 
Auto zoeker