Afbeelding

Houten tafels naar wens bij Tafelmagazijn in Vriezenveen

Algemeen

VRIEZENVEEN - Hout brengt warmte in je interieur; een gevoel van sfeer en geborgenheid. Een mooie houten tafel is dan ook een belangrijk middelpunt in ieder interieur; waar je eet en elkaar ontmoet. Om uw perfecte tafel te vinden kunt u goed terecht bij het Tafelmagazijn.

Via de website www.tafelmagazijn.nl en de showroom in Vriezenveen kunt u zich perfect oriënteren op de beste tafel voor uw specifieke interieur. Er is een riante voorraad; van groot tot klein en in diverse duurzame houtsoorten. Ook loungesets, een selectie tuinmeubelen en accessoires zijn er te vinden. Een bezoek aan de showroom laat u ook echt deze meubels ervaren, ruiken en voelen. Alle tafels worden met de hand gemaakt in een eigen fabriek. Levering aan huis en een laagste prijs garantie maken de service uitmuntend. Tafelmagazijn heeft dan ook niet voor niets uitstekende klantbeoordelingen.

Geheel naar wens
Als klant bent u terecht veeleisend. U zoekt niet een standaardtafel, maar iets dat écht bij uw interieur past. Via de website is een tafel daarom geheel naar wens samen te stellen. U kiest de stijl van uw tafel, de gewenste houtsoort, formaat en afwerking. Dit alles tegen een scherpe prijsstelling; zo stelt u uw eigen steigerhouten tafel samen vanaf 129 euro. De populaire kloostertafels beginnen bij zo'n 299 euro. Een gunstige prijsstelling ten opzichte van menig meubelwinkel dus; een prijsvoordeel wat gebaseerd is op een grotere schaal van inkopen.

Kom langs
Naast de standaard formaten van tafels tot aan 3 meter lengte is het ook mogelijk om andere formaten naar wens geleverd te krijgen. Op www.tafelmagazijn.nl staat ook een mooie selectie van onder meer eetkamerstoelen, barbecues, relaxfauteuils, deuren en meer! Hebt u vragen of bent u op zoek naar iets wat niet op de site staat? Neem dan contact op met het team van Tafelmagazijn. Kijk op www.tafelmagazijn.nl, bel met (0546) 72 93 70 of bezoek de showroom aan de Nijverheidsweg 25 in Vriezenveen.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 3 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 17 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 19 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 21 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 23 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 23 uur geleden