Makkinga interieurs stopt met de winkel!

ALMELO - Martijn Makkinga van de gelijknamige interieurzaak gooit het roer om en stopt met de winkel. Hij gaat in het nieuwe jaar door als interieuradviseur, waar nu al veel tijd in gaat zitten.

Aangezien dit niet meer te combineren is met de winkel, wordt de winkel geheel leegverkocht. Daar heeft Martijn kort de tijd voor, dus heeft hij besloten op de gehele voorraad banken, fauteuils, hoekbanken, eetkamertafels, salontafels, sidetables, lampen, schilderijen en verlichting ineens flink te stunten met de prijzen en maar liefst 50% échte korting te geven. Alleen op de relaxfauteuils geldt een korting vanaf 30%, oplopend tot 50%. Profiteer dus snel want weg is pech! Makkinga interieurs bestaat reeds sinds 1923 en heeft sindsdien een betrouwbare naam opgebouwd. Martijn werkt alleen met de betere fabrikanten van hoger niveau. Ga je dus voor kwaliteit en 'iets anders dan anders' dan ben je bij Makkinga op het juiste adres, ook nog eens voor een mooi prijsje!

Kom langs
Makkinga interieurs is gevestigd aan de Boddenstraat 36 te Almelo (schuin tegenover het politiebureau). Tel 0546 - 698306. Kijk ook op: www.makkingainterieurs.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker