Week van de Huidtherapie

RIJSSEN - Ook dit jaar doet de praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie mee aan de 'week van de Huidtherapie' van 7 tot en met 11 oktober!

De praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie is sinds 2011 gevestigd in het Medisch Centrum Rijssen. Wij zijn een enthousiast en professioneel team welke verschillende behandelingen uitvoeren om de zieke of beschadigde huid te verbeteren of te herstellen.

Heel breed
Huid- en oedeemtherapie is heel breed. Naast het behandelen van verschillende vormen van oedeem, kunt u ook bij ons terecht wanneer u last heeft van acne, littekens, pigmentatie of overbeharing. Tevens voeren wij behandelingen uit op cosmetisch gebied zoals huidverbetering, maar ook voor Permanente Make-up kunt u ook bij ons terecht.

Inloopspreekuren
In de week van maandag 7 oktober tot vrijdag 11 oktober hebben wij onze praktijk geopend, zodat u geheel vrijblijvend binnen kunt komen lopen. Tijdens deze inloopspreekuren kunnen wij u gericht en aanvullende informatie geven of adviseren. Ook voor productadvies kunt u bij ons terecht. Graag zien wij u in de 'week van de Huidtherapie', voor al u medisch of cosmetische huidvragen! Een presentje zal voor u klaar staan!

Praktijk
De praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie zit in het Medisch Centrum Rijssen - Soutterain. Hier kunt u terecht van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op afspraak. Bellen of appen kan ook naar telefoonnummer (0548) 514 122 / 06 300 285 49 of per mail huidtherapie@judithtoeters.nl. Meer informatie over de verschillende huidtherapieën of huidaandoeningen vindt u op www.judithtoeters.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker