Afbeelding

Open dag Alma Inloopershuis

Algemeen

ALMELO - Met groot genoegen nodigt het bestuur van het Alma Inloopershuis u uit voor de open dag op zaterdag 12 oktober ter ere van het 1-jarig bestaan. De open dag is georganiseerd om deze samenwerking te vieren maar ook om iedereen kennis te laten maken met wat er allemaal wordt georganiseerd voor de bezoekers vanuit het Alma Inloopershuis!

Het Alma Inloopershuis wil een laagdrempelige ontmoetingsplek bieden waar mensen, die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met ernstige aandoeningen, zoals kanker, hart- en/of longfalen met weinig perspectief op herstel, zonder afspraak binnen kunnen lopen. Dankzij de partners hebben ze een aantrekkelijk programma waar men kennis kan maken met de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Activiteiten
Er zijn leuke workshops schilderen, handwerken, huidanalyse, mammacare, "Look Good en Feel Better" en de prostaatkanker vereniging en Hair ondersteuning Finkers zijn aanwezig. Een van de sponsoren, de Almeloopers, zullen ook met een stand aanwezig zijn. Van 11.00 tot 12.00 uur is de workshop "Schrijven helpt"

Leuke middag
Daarnaast is er tijd onder het genot van een kopje koffie of thee met de gastvrouwen/vrijwilligers te spreken. Dit alles onder muzikale begeleiding. Het Alma Inloopershuis hoopt u op zaterdag 12 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur in het Alma Inloopershuis te mogen begroeten op hun eerste verjaardag! Het Alma Inloopershuis is gevestigd aan de Zilvermeeuw 14, 7609 RZ in Almelo.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 3 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 5 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 8 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 9 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 21 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 23 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 24 apr, 15:11
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51