Afbeelding

Nomineer de sporthelden van de gemeente Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Sport is belangrijk voor de samenleving. Het verbroedert, het draagt bij aan sociale contacten en het is een leuke uitdaging om jezelf altijd te verbeteren. Kortom, sport heeft een grote waarde. Om de sporters te eren voor hun inzet worden ook dit jaar weer de Sportverkiezingen gehouden.

Het sportjaar 2019 loopt al bijna ten einde. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar? De aanmelding is inmiddels gestart via de website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl.

Mooie prestaties
Ook 2019 was weer een mooi sportjaar voor de gemeente Hellendoorn. Met vele goede sportprestaties. Vanaf de start van het nieuwe jaar is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2019 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 8 februari 2020 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2020 op poten te zetten.

Aanmelden
Iedereen kan kandidaten aanmelden. Dat kan via de speciale website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Aanmelden kan voor de categorieën: sporttalent, sportploeg, andere sporten (niet noc/nsf), sportvrouw en sportman.

Voorwaarden
Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier. Kijk voor meer informatie over de verkiezingen en de voorwaarden op: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Met vragen kan men e-mailen naar: info@sportverkiezinghellendoorn.nl

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 11 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 20 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53