Afbeelding

Meer mensen fit en vitaal in Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - De activiteit AquaVitaal in zwembad Het Ravijn - speciaal gericht op senioren - blijft groeien. Inmiddels zijn er al meer dan 250 mensen lid. Om deze groei op te vangen organiseert zwembad Het Ravijn meer, maar ook nieuwe lessen. Op de donderdagen kunnen de leden van AquaVitaal deelnemen aan nieuwe circuittrainingen.

AquaVitaal biedt een gevarieerd aanbod van aquasportactiviteiten onder deskundige leiding. Door gebruik te maken van de weerstand van water wordt het hele lichaam getraind. Dit bevordert de vitaliteit. Daarnaast draagt het heerlijk warme water bij aan het ontspannen van vermoeide spieren en het herstellen van eventuele blessures. Wie lid is/wordt van AquaVitaal kan op abonnementsbasis dagelijks onder deskundige leiding deelnemen aan verschillende aquasportactiviteiten. Daarnaast kan men met dit abonnement ook onbeperkt (banen) zwemmen op vrijzwemtijden.

Circuittrainingen
Om het toenemend aantal leden van AquaVitaal op te kunnen vangen, organiseert zwembad Het Ravijn meer lessen en nieuwe circuittrainingen. De circuittrainingen zijn opgebouwd uit een gezamenlijke warming-up, een parcours langs verschillende fitnesstoestellen met oefeningen onder professionele begeleiding en een gezamenlijke cooling-down op passende muziek. De circuittrainingen zijn op donderdagen van 12.15 – 14.15 uur.

Gratis kennismaken
Wil je eens gratis kennismaken? Neem dan contact op met de receptie van zwembad Het Ravijn, tel. 0548-613516. Want bewegen in water is gezond en leuk.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 7 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 9 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 10 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 11 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 11 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 15 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 16 uur geleden