Afbeelding

Korting op Salentein wijnen bij Breukers Dranken in Boekelo

Algemeen

BOEKELO - Breukers Dranken in Boekelo is een waar begrip in de regio, met een bijzondere passie voor wijn en whisky. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreide selectie bijzondere wijnen, bieren en destillaten die hier ook te proeven zijn.

In oktober bieden zij een leuke actie aan op de bekende Bodegas Salentein topwijnen uit Argentinië. Ter gelegenheid van de Military in Boekelo én het 20-jarig bestaan van Salentein ontvangt u bij aankoop van twee dozen van zes Salentein wijnen één fles Salentein Sparkling cadeau. U kunt hierbij zelf individuele wijnen kiezen uit Salenteins assortiment, mits u in totaal 12 flessen koopt.

Breed assortiment
Breukers Dranken heeft het volledige assortiment van Bodegas Salentein wijnen op voorraad. Deze zijn uiteraard ook te proeven in het eigen proeflokaal. Zo maakt u kennis met de Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot en Malbec wijnen die Salentein produceert.

Kortingsactie
In oktober en november heeft Breukers Dranken een aantrekkelijke kortingsactie ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Salentein. U koopt dan een doos met zes wijnen voor de 'proostprijs' van 69,95 euro. Normaliter betaalt u bij Breukers Dranken voor de Barrel Selection wijnen 12,95 euro per fles (Adviesprijs: 14,95 euro).

Proeverij
Op 16 en 17 november organiseert Breukers Dranken een Najaarsproeverij. In het proeflokaal kunt u kennismaken met een uitgebreide selectie wijn, bier en gedestilleerd. Ook zijn er tafels specifiek met alcoholvrije dranken. Vroeger nog een niche-product, maar tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor dit segment. De kwaliteit van alcoholvrije dranken is steeds beter, waardoor u altijd kunt genieten. Ook wanneer u bewust kiest voor een alcoholvrije drank. Aanmelden voor de proeverij kan via de website van Breukers Dranken, www.breukersdranken.nl

Kom langs
Breukers Dranken is gevestigd aan de Beckumerstraat 73 in Boekelo. Dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.breukersdranken.nl of op Facebook: BreukersDranken

Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 1 uur geleden
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 2 uur geleden
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 5 uur geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 6 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 8 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 10 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07