Afbeelding

Vrije Evangelische Gemeente neemt deel aan Kerkproeverij

Algemeen

NIJVERDAL - Het is voor steeds meer mensen onbekend hoe het vandaag de dag in de kerk eraan toegaat of waar het in de kerk om gaat. De Vrij Evangelische Gemeente nodigt mensen uit op 17 november een kijkje te nemen in laagdrempelige dienst.

Het "proeven" van de kerk is niet alleen kijken wat er gebeurt, maar ook iets drinken met wat lekkers erbij in ontmoeting met vaste bezoekers. Kerkproeverij is gebaseerd op het Engelse 'Back to Church Sunday', een initiatief van Michael Harvey waar kerken wereldwijd aan deelnemen. Alle leden van de Vrije Evangelische Gemeente zijn gevraagd om op zondag 17 november iemand mee te nemen naar de dienst. Spontaan komen is ook prima. Iedereen is van harte welkom.

Vanaf half tien kunt u binnen lopen en wat drinken en alvast mensen ontmoeten. Om 10 uur begint de dienst en na afloop is weer wat te drinken met door leden zelf gemaakt lekkers erbij. Het adres is Grotestraat 68 in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17