Afbeelding

BSK Keukens: keukens om eindeloos in te genieten

Algemeen

RIJSSEN - Bij BSK Keukens aan de Nijverheidsstraat in Rijssen zijn ze ervan overtuigd dat de voorpret van een nieuwe keuken al begint in de showroom.

De eerste gloednieuwe BSK showroom in Apeldoorn is inmiddels een feit en de showroom in Rijssen zal snel volgen. Speciaal ter gelegenheid van de nieuwe showroom in Apeldoorn worden klanten getrakteerd op een aantal feestelijke acties.

Keukenshoppen wordt weer leuk
"Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. Voor een betaalbare prijs, zonder vervelende verrassingen én opdringerig gedoe."

Het geheim achter de prijzen
Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten.
"Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden..." vertelt Herman van de Noort.

Feestelijk voordeel
Speciaal ter gelegenheid van de heropening van het filiaal in Apeldoorn worden klanten tot eind oktober getrakteerd op diverse feestelijke acties. Zo ontvangen ze o.a. een prachtige tafel-bbq cadeau bij aankoop van een keuken. Ben je benieuwd naar de keukencollectie van BSK Keukens? Neem dan een kijkje op de website: www.bskkeukens.nl

BSK Keukens, Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666
www.bskkeukens.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17