Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Winst voor heren en dames van Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - De waterpolo dames van Het Ravijn zijn sinds zaterdagavond na de 16-9 winst op PSV al zeker van de kwartfinale van de KNZB beker. De waterpolo heren deden goede zaken door met 9-8 te winnen van ZV de Zaan.

Het team van Jan Mensink won overtuigend van de Eindhovense formatie. "We hebben een goeie wedstrijd gespeeld tegen PSV. In het begin ging het gelijk op en ging het afronden wat moeizaam, maar later in de wedstrijd ging dat wel en lieten we zien dat wij de betere ploeg waren", vonden zowel Jan Mensink als ook woordvoerster Laura Boerdam. In de beker reeks speelt Dames 1 op 30 november nog tegen Polar Bears. Volgend weekend is een vrij weekend voor het damesteam. Vorige week zondag werd een competitiewedstrijd gespeeld tegen ZVL, deze werd met 9-3 gewonnen. De Leidse ploeg heeft volgende week Europacup verplichtingen. Over twee weken wacht dan de uitwedstrijd tegen ZV de Zaan.

Verdiend gewonnen
De waterpolo heren wonnen verdiend met 9-8 van ZV de Zaan. "Een echte teamprestatie", was de reactie van aanvoerder Lars Gottemaker na afloop van de wedstrijd. "Vanaf het begin van de wedstrijd hadden we het verdedigend goed liggen. Aanvallend zijn we rustig blijven zoeken naar kansen. De voorsprong die we hadden opgebouwd wisten we goed vast te houden tot het einde". De heren van Het Ravijn spelen de volgende wedstrijd dichter bij huis: zaterdagavond 2 november om 19.30 uur spelen ze in zwembad 't Timpke in Borculo de streekderby tegen Schuurman BZC.

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 22 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema gisteren
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12