Afbeelding

Folkloristische Dansgroep Hellendoorn presenteert

Algemeen

HELLENDOORN - Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november presenteert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn alweer de twintigste editie van haar spektakel stuk, de Helderse Bonte Oamd. Het belooft weer twee avonden totaal theater te worden.

In de zaal van Twents Ribhouse "Noabers" zal op beide avonden om 19.30 weer een gevarieerd programma met muziek, dans, cabaret en stand up comedian te zien zijn. Dit jaar is de stand up comedian Mathilde Geerts uit Weerselo, een echte Twentse Buutreedner. Ook Herman Kampman, de mini's van Advendo, Jans en Diene, de Buurmannen en eigen leden werken mee aan deze avonden.
Omdat de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn net terug gekeerd van een enerverende reis naar Indonesië, waar deelgenomen werd aan een Internationaal Dans Festival in Indonesië, zal de Dansgroep u meenemen met een prachtige terugblik op deze bijzondere reis. De presentatie van beide avonden is in handen van Johan Kampman.

Kaartverkoop
De voorverkoop van de toegangskaarten liep tot en met donderdag, maar niet getreurd als u nog geen kaarten heeft. Op beide avonden zijn ook kaarten verkrijgbaar aan de zaal en hiervoor betaalt u € 12,50. Mis dit spektakel zeker niet!

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 5 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 6 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 12 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 14 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25