Afbeelding

Eigen Oogst is geopend

Algemeen

NIJVERDAL - Gisteravond is Eigen Oogst geopend door Jaap Harmsen, Cultuurburgemeester van de gemeente Hellendoorn. Eigen Oogst laat het werk zien van ruim 200 amateur beeldende kunstenaars uit de gemeente Hellendoorn.

Zo zijn de werken van drie generaties Thijssen, die jaarlijks present zijn, ook dit jaar weer. Ook van het prachtige schilderij, met potlood gemaakt, van de 16-jarige Sieb Kelder kan genoten worden in De Smidse. Ook Annet Nikamp was gelukkig weer present met een beeld waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Verder is een schilderij met daarop Ben Steneker afgebeeld te bewonderen. U zult zien dat de gelijkenis treffend is! Het is ongelooflijk hoeveel talent we in onze gemeente hebben. Kom ook een kijkje nemen in De Smidse, van 2 tot en met 24 november dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 1 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 3 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 15 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 19 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 21 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 22 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 23 uur geleden