Wim Beunk sportfotografie, fotografie, Nijverdal
Wim Beunk sportfotografie, fotografie, Nijverdal (Foto: Wim Beunk)

Fotocafé Nijverdal

NIJVERDAL - Op zaterdag 16 november van 13.00 uur tot 17.00 uur, is het tijd voor het eerste Fotocafé van Nijverdal. In de foyer van het ZINiN theater zullen de leden van FotoClub Nijverdal Hellendoorn (FCNH) de mooiste foto's tonen.

Wat kunt u verwachten deze middag? Allereerst een heerlijk kopje koffie, thee of ander drankje. Verder is het een middag waarin gepraat en gediscussieerd kan worden en er is ruimte voor portfoliobesprekingen. Tevens zijn er gave workshops te vinden. Er wordt gewerkt vanuit de praktijk en hierbij worden verschillende theorieën besproken. Daarnaast zijn er specifieke onderwerpen die aan bod komen, zoals belichting, diafragma, sluitertijd, diverse camera's, beeldbewerking en accessoires. Er is ruimte voor vragen over fotografie en beeldbewerking, maar het is vooral een gezellig samenkomen voor iedereen die graag fotografeert! Dat is de bedoeling van het Fotocafé.

Het fotocafé is toegankelijk voor iedereen die iets met fotografie doet of er interesse in heeft. U hoeft dus geen lid van de club te zijn om hierbij aanwezig te zijn, de toegang is gratis. Het fotocafé is een initiatief van FotoClub Nijverdal Hellendoorn. Het is voor fotografen, door fotografen. Op deze manier kan samen gewerkt en geleerd worden en kunnen initiatieven ontplooid worden.

Foto: Wim Beunk

Meer berichten
 
Auto zoeker