Wim Beunk sportfotografie, fotografie, Nijverdal
Wim Beunk sportfotografie, fotografie, Nijverdal Foto: Wim Beunk

Fotocafé Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 16 november van 13.00 uur tot 17.00 uur, is het tijd voor het eerste Fotocafé van Nijverdal. In de foyer van het ZINiN theater zullen de leden van FotoClub Nijverdal Hellendoorn (FCNH) de mooiste foto's tonen.

Wat kunt u verwachten deze middag? Allereerst een heerlijk kopje koffie, thee of ander drankje. Verder is het een middag waarin gepraat en gediscussieerd kan worden en er is ruimte voor portfoliobesprekingen. Tevens zijn er gave workshops te vinden. Er wordt gewerkt vanuit de praktijk en hierbij worden verschillende theorieën besproken. Daarnaast zijn er specifieke onderwerpen die aan bod komen, zoals belichting, diafragma, sluitertijd, diverse camera's, beeldbewerking en accessoires. Er is ruimte voor vragen over fotografie en beeldbewerking, maar het is vooral een gezellig samenkomen voor iedereen die graag fotografeert! Dat is de bedoeling van het Fotocafé.

Het fotocafé is toegankelijk voor iedereen die iets met fotografie doet of er interesse in heeft. U hoeft dus geen lid van de club te zijn om hierbij aanwezig te zijn, de toegang is gratis. Het fotocafé is een initiatief van FotoClub Nijverdal Hellendoorn. Het is voor fotografen, door fotografen. Op deze manier kan samen gewerkt en geleerd worden en kunnen initiatieven ontplooid worden.

Foto: Wim Beunk

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 7 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 8 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 12 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 15 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 17 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 18 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15