Chinees Indische gerecht online bestellen bij de Gouden Rivier

RIJSSEN - De Gouden Rivier is al jaren een begrip in heel Rijssen. Het Chinees Indisch Afhaalrestaurant aan de Hendrik Jan van Opstallstraat staat bekend om de goede service en het kwalitatieve eten. Een service dat is voortgezet door het echtpaar Fan, dat sinds maart dit jaar het afhaalrestaurant heeft overgenomen.

Er zullen maar weinig mensen in Rijssen en omstreken zijn die nog nooit wat hebben gegeten van de Gouden Rivier. Het overbekende maandmenu en de heerlijke loempia's van het huis gaan in rap tempo -vanuit de keuken- over de toonbank. Het afhaalrestaurant biedt een uitgebreide menukaart met Chinese en Indische gerechten.

Vertrouwen
Het echtpaar Fan heeft veel ervaring in deze branche. Fan werkt al ongeveer twintig jaar als kok in een Chinees Indisch Restaurant. En het echtpaar zelf heeft al ruim tien jaar een eigen restaurant dat ze met veel plezier runnen. In maart dit jaar verhuisden ze naar Rijssen en namen de Gouden Rivier over. "Een goede keuze, het restaurant had een goede naam en heeft een mooie locatie, centraal in Rijssen", vertelt Li Fan. "De eerste drie maanden hebben we nodig gehad om de klanten goed te leren kennen. De voormalige eigenaar heeft hier jarenlang gewerkt en had inmiddels een goede relatie opgebouwd. Dat vertrouwen moesten we eerst zien te winnen. Gelukkig lijkt ons dat nu aardig gelukt. We hebben vele lieve en trouwe klanten. Zij zijn erg belangrijk voor ons. We willen dan ook benadrukken dat de mening van onze klanten altijd welkom is. Kom gerust langs en laat het ons weten als er iets niet goed is gegaan. We proberen het voor u op te lossen", aldus Li.

Online
Benieuwd naar de menukaart van de Gouden Rivier? Deze is ook te vinden op de website: www.goudenrivier.nl. Sinds kort is het mogelijk om uw eten online te bestellen en af te rekenen. Bent u op zoek naar een smaakvol Chinees Indisch buffet aan huis? Vraag naar de mogelijkheden in het restaurant. De Gouden Rivier verzorgt namelijk buffetten aan huis vanaf minimaal 20 personen tot meer dan 100 personen. Wees welkom aan de Hendrik Jan van Opstallstraat 10 te Rijssen.

 

 

 

 

 

Meer berichten
 
Auto zoeker