Afbeelding

Kerst vieren met een beperking

Algemeen

HENGELO - Zondag 8 december is de de derde editie van G-Sound. G-Sound staat voor uitgaan met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iets wat niet vanzelfsprekend is. Het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief van Angelique Koedijk.

De derde editie van G-Sound staat in het teken van de kerstmiddag. Dit is normaal gesproken een traditioneel feest voor inwoners van Hengelo en omstreken. Echter deze traditie is, in verband met enorme drukte, meestal niet toegankelijk voor mensen met een beperking. De eerste G-Sound Kerstmiddag editie wordt ook groots gevierd met DJ Maxtra en een optreden van het populaire duo "de Sokkies".

Goede locatie
Net als voorgaande edities, wordt dit feest wederom gehouden in café "Three Musketeers" in de binnenstad van Hengelo. Het café en dansvloer zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, evenals de taxi's die veilig voor de deur kunnen stoppen. Waarna de kerstman de bezoekers warm zal onthalen!

Begeleiding
Naast Angelique Koedijk staat er een groep van meer dan 10 gemotiveerde vrijwilligers klaar voor degene die zonder begeleiding aanwezig zijn. Zij staan klaar om alle bezoekers in alle mogelijke vormen te helpen tot aan gezellig meedansen, ook mensen in een rolstoel zullen niet eenzaam op de dansvloer staan. Gedurende het feest maken de bezoekers kans op diverse prijzen en cadeaus!

Kaarten
Aangezien het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. De kaarten kunnen worden besteld voor €15 via e-mail g-sound@kpnmail.nl, 4 drankconsumpties en diverse winterse lekkernijen zijn inbegrepen. Bestel op tijd kaarten om teleurstelling aan de deur te voorkomen. Ook is er een beperkt aantal bezoekers mogelijk in verband met de toegankelijkheid. De middag is bij Café Three Musketeers, Pastoriestraat 30 in Hengelo op 8 december van 13.30 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 3 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 17 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 19 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 21 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 23 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd gisteren