Waterpolo, Het Ravijn - Donk, Nijverdal, Wim Beunk, wimbeunk.nl
Waterpolo, Het Ravijn - Donk, Nijverdal, Wim Beunk, wimbeunk.nl Foto: Wim Beunk

Dubbel waterpoloweekend voor Heren Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - In het eredivisie waterpolo kwamen alle herenploegen dit weekend twee keer in actie. Voor de heren van Het Ravijn betekende dat twee thuiswedstrijden. Zaterdag werd gespeeld tegen AZC Alphen gecoached door oud Ravijn coach Hans van Zeeland. Zondag was het Eindhovense PSV te gast in Nijverdal. Zaterdag werd er met 8-14 verloren van Alphen. Zondag wist de ploeg van Ron Loos wel de overwinning te behalen. Het werd 14-6 voor de Nijverdallers.

Zaterdagavond liet de ploeg van Ron Loos zich in het begin van de wedstrijd overrompelen door de ploeg van Hans van Zeeland. "We konden geen druk op de bal houden. En verzuimden onze kansen af te maken. Ook hadden we onvoldoende antwoord op de individuele kwaliteiten bij AZC", oordeelde teammanager Jan Heerdink na afloop van de wedstrijd. Zondagavond tegen PSV was een wedstrijd van een andere orde. De Nijverdalse ploeg was vanaf het begin scherp en speelde een goede wedstrijd, waarin het de nederlaag van zaterdagavond van zich af wisten te spelen. In deze wedstrijd wisten we ons goed te herstellen oordeelde trainer-coach Ron Loos aan de media.

Volgende wedstrijd
Zaterdagavond 30 november speelt Heren 1 opnieuw een thuiswedstrijd. Om 19.15 uur spelen ze tegen het Rotterdamse SVH 1. Ook komen de waterpolodames dan weer in actie. Na een vrij competitie weekend speelt de ploeg van Jan Mensink in Ede de laatste wedstrijd in de KNZB bekercompetitie tegen Polar Bears. De Nijverdallers zijn al zeker van de kwartfinale in deze bekerronde.

Foto: Wim Beunk

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 57 minuten geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 2 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 4 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 4 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 4 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 8 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 9 uur geleden