Foto:

Diamanten huwelijk meneer en mevrouw Meijer-Vugteveen

NIJVERDAL - Op dinsdag 19 november vierden de heer Meijer (85) en mevrouw Meijer-Vugteveen (83) dat zij op die dag 60 jaar met elkaar getrouwd waren. Ook burgemeester Anneke Raven bracht persoonlijk de felicitaties over.

Beiden woonden in Almelo toen ze elkander ontmoetten tijdens een dansavond in de sociëteit in Almelo. De sociëteit bestaat tegenwoordig niet meer. Op die plek is nu het Theaterhotel gevestigd. Kort na de eerste ontmoeting vertrok de heer Meijer met het Korps Mariniers naar West-Indië. Maar ondanks de afstand en het verblijf elders van meneer zijn ze elkaar niet uit het oog verloren, maar hebben ze een leven samen opgebouwd.

Verhuizing naar Nijverdal
Na enige tijd in Almelo gewoond te hebben, verhuisden ze naar Nijverdal. Inmiddels wonen ze daar alweer meer dan 50 jaar en nog steeds zelfstandig en in goede gezondheid. Op de vraag wat het geheim is van een 60-jarig huwelijk antwoord meneer Meijer: "Gewoon, door respect te hebben en houden voor elkaar." Het echtpaar mocht twee dochters krijgen en ook is de familie inmiddels uitgebreid met twee kleinkinderen. Het diamanten huwelijk werd op 19 november gevierd met een bescheiden samenzijn met de naaste familie en koffie met gebak met de burgemeester.

Meer berichten
 
Auto zoeker