Shutterstock
Shutterstock (Foto: )

Nieuwe dienstregeling Keolis en Twents

TWENTE - Vanaf 15 december verandert er weer het een en ander in het openbaar vervoer. Wie geregeld gebruik maakt van de busdiensten van Keolis en/of Twents zal z'n gebruikelijke route even moeten controleren, want de dienstregeling is aangepast. Sommige routes en tijden zijn hierdoor gewijzigd.

De veranderingen in de dienstregeling zijn te merken in grote delen van het land, en ook in Twente wordt het een en ander aangepast. Hoewel de meeste veranderingen te merken zijn bij de grote plaatsen als Almelo, Enschede en Hengelo, zullen ook Rijssenaren hun gebruikelijke route moeten checken voor 15 december. Zo gaat lijn 96 van Rijssen naar Nijverdal vanaf die datum een iets andere route nemen. Hierbij wordt Rijssen Zuid voortaan overgeslagen en rijdt de bus via Holterstraatweg van en naar het station. Als alternatief noemt Twents het vervoer op bestelling genaamd TwentsFlex. Bij deze dienst kunnen reizigers zelf aangeven van en naar welke halte ze willen reizen en op welk tijdstip.

Nijverdal-Hellendoorn
Tenslotte wordt in deze regio lijn 597 van Nijverdal naar Hellendoorn uitgebreid met een extra rit tijdens de ochtendspits. De rit van 7.52 uur vanaf de halte Krönnenzommer vertrekt 6 minuten eerder. Vanaf de Collenstaartweg rijdt de bus dan rechtstreeks naar het station. Vervolgens rijdt de bus leeg naar de Kruidenwijk waar om 8.04 uur de normale rit richting het centrum opgepakt wordt.

Meer berichten
 
Auto zoeker