Afbeelding
Foto: Mike Rikken

Lekker genieten van kerst en gezelligheid

Algemeen

NIJVERDAL - Op zondag 15 december van 13.00 tot 17.00 uur staat het gehele centrum van Nijverdal in het teken van kerst en sfeer. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat. En daarnaast natuurlijk de schaatsbaan die elk jaar weer duizenden mensen naar het centrum van Nijverdal trekt. Kortom, een dag die je niet mag missen!

Winkeliersvereniging Op naar Nijverdal is al volop bezig met de organisatie van de winterfair op zondag 15 december. Deze winterfair betekent heel veel winterse gezelligheid, met allerlei optredens en kinderattracties. Extra entertainment, de Kerstman en zijn kerstelfjes, diverse koren en andere muzikale verrassingen maken de fair compleet en zullen naar verwachting duizenden bezoekers trekken uit de wijde omgeving. Daarnaast is er koopzondag en zullen de winkels in het centrum de deuren openen, zodat je hier terecht kunt voor de laatste kerstcadeautjes.

Lint met kramen
De Grotestraat wordt deze dag afgesloten van verkeer en opgenomen in de route. Al met al een mooi en sfeervol decor voor een supergezellige dag. Dat betekent slenteren langs de meters lange slinger van kraampjes en je mond branden aan warme choco. Loop langs en geniet van alle winterse lekkernijen en sprokkel nog snel je laatste kerstcadeaus bij elkaar. Eenmaal uitgeslenterd kan je neerploffen op één van de winterse terrassen en genieten van glühwein of warme chocolademelk.

Zondag 22 december is er een extra koopzondag in het centrum van Nijverdal. Deze dag is er ook een Santarun.

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel decembercadeau? Denk dan ook eens aan de Op Naar Nijverdal cadeaubon. Met het gebruik van deze nieuwe ONN Cadeaubon wordt de economie van Nijverdal gestimuleerd en wordt bijgedragen aan het succes van het centrum van Nijverdal. De bon is bij alle aangesloten leden van ONN te besteden en daardoor is het aanbod divers: een etentje, T-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad, alles kan! De Cadeaubon is verkrijgbaar in de volgende coupures: € 5, € 10, €15 en €25 en is onbeperkt geldig! De bon is te koop bij Toerist Info/VVV Nijverdal en CIGO. Check www.opnaarnijverdal.nl voor alle deelnemers.

Foto: Mike Rikken Fotografie

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 11 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 11 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 15 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 17 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 20 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 21 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 24 apr, 19:49