Foto:

Kerst met TODA

RIJSSEN - December staat weer voor de deur en dat betekent voor TODA opnieuw een gevulde agenda.

Dickens
Op zaterdag 14 december zingt het TODA Dickens Choir in de straten van Rijssen en Wierden. Prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens worden de karakteristieke, veelal Engelse, Christmas Carols ten gehore gebracht. ’s Middags in het centrum van Rijssen en ’s avonds bij de Kerstmarkt in het centrum van Wierden.

Kerstzangdienst
Woensdagavond 18 december zingt TODA bij de traditionele Kerstzangdienst in de Dionysiuskerk in Rijssen, samen met muziekvereniging Wilhelmina en enkele andere koren. Voor veel Rijssenaren het begin van kerstperiode.

Kerst in de streektaal
TV Oost heeft TODA dit jaar weer benaderd om de ‘Kerstdienst in de streektaal’ luister bij te zetten. Speciaal hiervoor is een aantal nummers uit het repertoire van TODA omgezet naar het Twents. Jan Getkate op piano, Annelon Schulenburg op dwarsfluit en Thijs Ligterink & Erik Schreurs op percussie zullen het koor begeleiden. De opnames vinden plaats in de Heilige Nicolaaskerk in Lettele, op zaterdagavond 21 december. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dat kan: de kerk is om 19.00 uur open de opnames beginnen om 19.30 uur. De dienst wordt op TV Oost tijdens de kerstdagen meerder keren enkele malen uitgezonden.

Kerstnachtdienst
Zoals elk jaar werkt TODA mee aan de Kerstnachtdienst in de Ontmoetingskerk op kerstavond. Om 22.30 uur begint deze speciale kerkdienst, dit jaar voor de 37e keer georganiseerd. De dienst staat onder leiding van Fien Venema.

Kerstboomactie
De 20e kerstbomenactie van TODA staat gepland voor zaterdag 4 januari 2020. Hoewel bij velen van u de kerstboom waarschijnlijk nog niet in de kamer staat, geeft TODA vanaf 6 december alvast de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven. Op de eerste zaterdag in januari komen we dan bij u langs en nemen de boom mee, tegen een kleine vergoeding. Online aanmelden hiervoor kan via www.toda.nl; alle bovenstaande info kunt u ook vinden op onze website. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Tenslotte: via de site is onze de kerst CD ‘Sing Noel’ nog steeds te bestellen. Een echte aanrader!

Meer berichten
 
Auto zoeker