Foto:

Sfeervolle kerstkramen en heerlijk lekkernijen in Hellendoorn

HELLENDOORN - Op 21 december vindt voor de zevende keer de kerstmarkt, georganiseerd door Stichting Kerstmarkt Hellendoorn, plaats. Dit gezellige evenement kenmerkt zich door sfeervolle kerstkramen met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat kerstcadeautjes in te kopen. Laat een glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen en geniet van een levende kerststal, mooie koren en de oude ambachten.

Stichting Kerstmarkt Hellendoorn is een groep vrijwilligers die zich inzet om een bijdrage te leveren aan het culturele leven in Hellendoorn. We zijn er voor de mensen van jong tot oud om het enthousiasme rond de kersttijd naar een hoger niveau te tillen. Stichting Kerstmarkt Hellendoorn hoopt een gezellige kerstmarkt te verzorgen die een knusse en warme uitstraling heeft. Waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Diversiteit en toegankelijkheid zijn onderwerpen die veel behandeld worden en iedereen in zijn waarde laten is de norm. We zijn er van overtuigd dat de kerstmarkt een meerwaarde heeft voor het dorp met betrekking tot de saamhorigheid en betrokkenheid van de mensen. Onze ambitie is om de kerstmarkt te continueren in de huidige vorm waarbij het dorpse gevoel voorop staat. Groei is mogelijk maar binnen onze dorpse norm.

Kom ook!
Net als voorgaande jaren zal de kerstmarkt plaats vinden in en rondom Restaurant en Zalencentrum In de Tonne Hellendoorn. Vanaf 14.00 tot 18.00 uur heten wij u van harte welkom. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Kerstmarkt Hellendoorn? Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwsupdates en leuke winacties! Daarnaast is er altijd nog ruimte voor meer standhouders. Verkoopt u kerst gerelateerde producten of kent u iemand die dit doet? Dan lijkt het ons erg gezellig als u bij ons op de kerstmarkt komt staan. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar: kerstmarkthellendoorn@hotmail.com

Meer berichten
 
Auto zoeker