Foto:

New Years Eve party: Santé!

NIJVERDAL - Nog even en dan zit 2019 er op. Tijd om knallend 2020 in te gaan! ZINiN gaat dit jaar de feestgangers verrassen met het feestje: 'Santé! New Years Eve'. Voor deze editie gaat ZINiN de samenwerking aan met de DJ Pascal en het DJ- en feestteam De Feest Directeuren!

Het gaat een stijlvolle en energieke avond worden met een lekkere sfeer. De DJ's voelen de zaal exact aan en weten wat er nodig is om er een top nacht van te maken. Om de beleving compleet te maken zal een speciaal sfeerteam zorgen voor een geweldige zaalaankleding. Kaarten voor 'Santé! New Years Eve' zijn inmiddels verkrijgbaar via zinin.com of bij de Tourist Info in Nijverdal.

Eén groot feest
Met De Feest Directeuren en Pascal. heeft ZINiN een mooie line up van DJ's en entertainers waarmee het publiek knallend het nieuwe jaar in gaat. De Feest Directeuren zwepen het publiek met een mix van peptalk, een confetti bombardement en een flink aandeel bijpassende kneiters op tot verhoogde staat van uitbundigheid. Van elke gelegenheid maken deze heren een feestje. Pascal is een oude bekende. Vorig jaar draaide hij ook op Santé en wist het publiek zonder moeite mee te krijgen. Oude klassiekers, guilty pleasures, de nieuwste hits, urban, dance, Nederlandstalig: niets is te gek en alles mag.

Stijlvolle aankleding
Ook dit jaar werken we weer met een speciaal sfeerteam onder leiding van event-styler Pascal Aerts. De zaal zal stijlvol worden aangekleed om de beleving compleet te maken, zodat het publiek bij binnenkomst al direct in feeststemming komt. Kom feesten bij ZINiN!

Kaarten reserveren
Het nieuwe jaar goed beginnen? Koop dan zeker kaarten voor 'Santé! New Year's Eve' bij ZINiN. De kaarten zijn online verkrijgbaar via zinin.com of bij de Tourist Info Nijverdal. De kaarten kosten €15,-.

Meer berichten
 
Auto zoeker