Foto:

Start kerstpakkettenactie als Sinterklaas is uitgezwaaid

HELLENDOORN - De Raad van Kerken wil ook dit jaar de minima uit de gemeente Hellendoorn tijdens de naderende feestdagen weer een steuntje in de rug geven. Op vrijdag 20 december is er weer de bekende actiedag.

De Raad van Kerken is voornemens om ook dit jaar weer zo'n 650 gezinnen of alleenstaanden te kunnen verblijden met een kerstpakket. De meeste mensen hebben voorgaande jaren ook een kerstpakket ontvangen. De Kerstpakkettenactie is al meer dan 25 jaar een begrip in de gemeente Hellendoorn. Veel basisscholen en de twee vestigingen van CSG Reggesteyn ondersteunen deze actie en zorgen ook voor een inzameling van lekkere etenswaren.

Aftrap 6 december
De officiële aftrap van de kerstpakkettenactie is op vrijdag 6 december bij CBS Basisschool Jan Barbier, Ommerweg 138 te Hellendoorn. Op de actiedag zelf kunnen inwoners tussen 14.00 uur en 18.30 uur levensmiddelen, cadeaubonnen en andere zaken inleveren op de hiervoor aangewezen locaties: De Leerkamer in Hellendoorn, 't Spectrum in centrum Nijverdal, Schaapskooi in de Kruidenwijk Nijverdal, Het Kerkzaaltje in Haarle, Rehoboth gebouw in Daarle.

Vertrouwen
De actie zal zeker een succes worden als de inwoners van de gemeente Hellendoorn er aan mee willen werken. De organisatie heeft er, gezien de goede resultaten van voorgaande jaren, alle vertrouwen in dat er op vrijdag 20 december weer ongeveer 650 kerstpakketten gebracht kunnen worden naar mede inwoners van onze gemeente die het steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Foto: Jenne Brinks

Meer berichten
 
Auto zoeker