Foto:

Daniek Vliek wint ZINiN Open Mic

NIJVERDAL - Het was Daniek Vliek, die zaterdag de Open Mic in De Smidse won en met een cheque van 500 euro onder de arm naar huis ging. Het was de zesde Open Mic die door het talentenprogramma Ingenium van ZINiN werd gehouden en het was de eerste keer dat er prijzen waren te verdelen.

Het was een succesvolle avond voor de talenten, die dit keer werden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van cultuurburgemeester Jaap Harmsen. De jury, waarin Bas Voorveld en Erna Heuver ook zitting hadden genomen, oordeelde dat de band Trinity, bestaande uit de zusjes Marlotte en Loreen Jansen en broer Rick Jansen, met de tweede prijs naar huis gingen. Op de derde plaats eindigde Sarah Hemmink. Volgens Harmsen was het een fantastische avond, waar de talenten vrijuit hun muziek konden laten horen, maar waar hij ook moeilijk vond om te jureren. 'Muziek is zo persoonlijk. Maar het waren allemaal toppers'.

Nieuwe Open Mic
Er wordt opnieuw een Open Mic in De Smidse gehouden op 8 februari en op 4 april 2020. Ook dan kunnen talenten zich weer opgeven en meedoen aan de talentenjacht. Dit kan op het gebied van muziek, cabaret en ander podiumkunsten. Opgeven kan via talent@zinin.com.

Meer berichten
 
Auto zoeker