Afbeelding

Je hebt altijd prijs op December Krasloten

Algemeen

RIJSSEN/NIJVERDAL - Alleen bij Cigo Spithoff heeft u altijd prijs op de December Krasloten. Op de krasloten vind je nu een extra kraslaag. Hieronder zitten prijzen verstopt die beschikbaar zijn gesteld door een grote groep lokale ondernemers.

"Mooi om te zien hoe enthousiast vele ondernemers op ons verzoek reageerden en graag mee willen meewerken aan deze actie van Cigo Spithoff. Er zijn in totaal wel meer dan 2.000 extra prijzen beschikbaar gesteld. Naast de prijzen die je met de krasloten kan winnen, waaronder de hoofdprijzen van € 200.000,- en € 100.000,-, zijn er bij ons dus heel veel andere prijzen te winnen. Je maakt extra kans op onder andere een driegangenmenu voor 2 personen, een Prima Donna setje t.w.v. € 140,-, gratis apk's, heerlijke worsten, broodjes met drankjes, koffie met gebak, happy socks, oliebollen, kleding, ballen, thermo-setjes, waardebonnen en kortingsbonnen. De kraslotenactie is een aanvulling op onze jaarlijkse Staatsloterijactie, waarbij je bij aankoop van een Oudejaarslot en een lot voor de trekking van 10 januari al een tweede diner gratis ontvangt bij de Gulle Goedzak of Brasserie de Passage", aldus Jan Spithoff.

Deelnemers
Zowel in Nijverdal als in Rijssen zijn er vele deelnemers, zoals Multivlaai Nijverdal. De overige deelnemers vind je op de poster in de winkels in Rijssen en Nijverdal.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 3 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 5 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 7 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 10 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 10 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 12 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 14 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45