Afbeelding

Kerstpakkettenactie voor de minima is gestart

Algemeen

HELLENDOORN - Met een fotosessie bij de CBS Basisschool "Jan Barbier" is door de Raad van Kerken de 26e "Kerstpakkettenactie voor de Minima" officieel van start gegaan. Doel: het vullen van ongeveer 650 kerstpakketten voor minimagezinnen in de gemeente Hellendoorn.

Dit doel kan alleen verwezenlijkt worden als velen een bijdrage aan de actie leveren. De Raad van Kerken heeft dan ook grote waardering voor de docenten en leerlingen de onderstaande scholen die spontaan besloten de actie te steunen met het per klas maken van een mooi kerstpakket en/of een geldelijke bijdrage.

Scholen die meedoen
In Nijverdal doen mee: de Rietslenke, de Triangel, de Wingerd, de Bongerd, de Meander, de Prinses Beatrix, de Prinses Marijke, de Schaapskooi, de Peppel, Talentrijk, de Brug, CSG Reggesteyn; beide locaties. In Hellendoorn doen St. Sebastianus, de Jan Barbier en de Es mee en ook Op Weg in Haarle, de Marliaantjes in Marle en de Ark in Daarle.

Bezorging
De ontvangen pakketten van de scholen, particulieren en bedrijven worden voor de kerstdagen bezorgd bij gezinnen en alleenstaanden met een minimum inkomen, die het hele jaar door geconfronteerd worden met beperkingen. Zeker in de dure decembermaand kunnen zij een "steuntje in de rug" goed gebruiken.

Steun
Allen, die de Kerstpakkettenactie voor de Minima óók willen steunen, kunnen dat doen op vrijdag 20 december. Van 14.00 tot 18.30 uur kunnen kerstpakketten en/of levensmiddelen, giften, cadeaubonnen e.d. worden ingeleverd op één van de volgende locaties: Het Spectrum achter de Regenboogkerk in Nijverdal, De Leerkamer achter de Dorpskerk in Hellendoorn, De Schaapskooi in de Kruidenwijk, Het Kerkzaaltje bij de kerk in Haarle en Rehoboth in Daarle. Financiële steun voor de actie kan via rekeningnummer: NL78 RABO 0132 5882 42 t.n.v. Raad van Kerken-Kerstpakkettenactie.

Voor informatie
Gerrit Berends, telefoon: 0548-654813 / e-mail: berends43@kpnmail.nl, Bennie Brandwacht, telefoon: 0548- 615835 / e-mail: egmbrandwacht@hetnet.nl
Foto: Jenne Brinks

Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 4 minuten geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 3 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 6 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 8 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 9 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 21 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 23 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 24 apr, 15:11