Afbeelding

Nieuwjaarsconcert Nijverdals Mannenkoor

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 11 januari 2020 wordt weer het traditionele Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor gehouden, dit jaar echter niet, zoals de afgelopen jaren, in het ZiNiN theater, maar in 'Het Centrum', Constantijnstraat 7a, Nijverdal. Aanvang 20.00 uur. Entree: 12,50 euro

Ook dit jaar zullen de bezoekers weer een veelzijdig en verrassend programma voorgeschoteld krijgen. Medewerking verlenen naast het mannenkoor met eigen solisten, het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor en een combo bestaande uit toetsenist Joshua Joseph, gitarist Stephan Mars, bassist Wim Valk en drummer Erik Schreurs.
Our Favorite Popsongs
In september 2019 zijn wij weer gestart met een projectkoor met als thema "Our Favorite Popsongs" met nummers van The Rolling Stones, The Beatles en Queen, 21 enthousiaste mannen hebben aan dit project meegewerkt en brengen de ingestudeerde nummers met volle overgave ten gehore tijdens het nieuwjaarsconcert. Een prestatie van formaat om na een korte periode zo'n prachtig resultaat neer te zetten. De muzikale leiding van dit unieke Nieuwjaarsconcert is in handen van dirigent Willem Jan van Asselt.

Programma
Voor de pauze bestaat het programma uit mooi ingetogen klassieke nummers, met o.a. de cantate Dona Nobis Pacem van Mozart, het gospellied He's The Lily Of The Valley en een blokje Ierse/populaire muziek met nummers als Amazing Grace (o.a. bekend van Aretha Franklin), Let It Be Me, origineel van Gilbert Becaud, maar bekend van The Everly Brothers en het huisnummer van het koor, het alom bekende Hallelujah van Leonard Cohen.
Na de pauze staat het concert volledig in het teken van Our Favorite Popsongs. Beroemde nummers als As Tears Go By, Paint It Black van de Stones, Blackbird, Michelle van The Beatles, maar ook Love Of My Life van Queen komen voorbij. Het belooft weer een prachtige zang- en muziekavond te worden.

Belangstellenden kunnen zich melden via de site www.nijverdalsmannenkoor.nl of bij Henk van der Gaast, tel. 0548-621840 / 06-54688384.

Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 2 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 4 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 6 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 8 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 20 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 22 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 apr, 11:56
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07