Afbeelding
Foto: Benny Slagers

Inschrijving 36ste Triathlon Holten opent op 15 december

Algemeen

HOLTEN - De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 15 december. Deelnemers kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven voor alle onderdelen. Deelname gebeurt evenals vorig jaar op basis van inschrijving, wat betekent dat er geen loting is. Wie zeker wil zijn van een startnummer wordt daarom geadviseerd zich op tijd aan te melden via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt plaats op 19 en 20 juni 2020. Het Sallandse dorp verandert dan twee dagen lang in een triatlonwalhalla voor zowel recreatieve als professionele triatleten. Verschillende atleten uit de wereldtop zullen op zaterdag 20 juni aan de start verschijnen in Holten, dat ook dit jaar het decor is voor de ETU Premium European Cup. Voor de recreatieve atleten wacht ook deze editie een achtste triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) of de Olympic Distance (1.500 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen).

Rabobank Kids Triathlon
De aftrap van de Triathlon Holten is traditiegetrouw de Rabobank Kids Triathlon, voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud, op vrijdagavond. Vervolgens bezetten hardloopliefhebbers het parcours voor de vijfde editie van de Vivera Run. De inschrijving voor deze hardloopwedstrijd, met afstanden van 5 en 10 kilometer, opent eveneens op 15 december.

Clinics
Deelnemers uit Holten en omgeving kunnen zich optimaal voorbereiden op de Triathlon Holten door deel te nemen aan de clinics. Eind maart starten de fiets- en hardloopclinics; begin mei de zwemclinic. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen in vier avonden klaargestoomd worden voor de Kids Triathlon door deelname aan de Jeugdclinic. Inschrijven voor de clinics kan via het inschrijfformulier voor de triathlon.

Foto: Benny Slagers

Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 4 uur geleden
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 11 uur geleden
Jong en talentvol lid van SNO Nijverdal Sam van Veen (foto: Linda van Beekhoven).
Cursus Verenigingsscheidsrechter: ga fluitend het veld op! 30 apr, 20:18
Afbeelding
'Kuier deur Kruidenwijk': Stap voor stap naar een actiever en socialer leven 30 apr, 15:05
De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts
Herman Egberts wordt trainer van het tweede van NKC '51 30 apr, 13:58
Afbeelding
Ontdek reizen met het openbaar vervoer 30 apr, 09:15
Afbeelding
King's Men weer op de planken 29 apr, 12:31
Afbeelding
Ontwar digitale knopen 29 apr, 08:00