Afbeelding
Foto: Han Hodes

Nu in Enter: PERRON 84 station for hair & beauty

Algemeen

ENTER - Een totaalconcept op het gebied van haar en beauty. Dit idee van Sabrina Nijhof en Kristel Schutten is inmiddels werkelijkheid geworden. Onlangs opende Perron 84 aan de Dorpsstraat 84 in Enter haar deuren. “Wij werken vanuit dit concept met verschillende ondernemers onder één dak”, vertelt Kristel. “In het pand werken we met haarstylistes, schoonheidsspecialistes en nagelstylistes.” Sabrina: “Met dit concept geven wij kleine ondernemers de kans, door op de achtergrond samen te werken, hun bedrijf te laten groeien. Zo kunnen we elkaar versterken.”

Sabrina en Kristel werken inmiddels al zes jaar samen en dat gaat prima. Hieruit is het zzp’er en stoelverhuur-concept ontstaan. “Het concept is inmiddels uit zijn jasje gegroeid waardoor we voor de keuze kwamen te staan, een klantenstop of een grotere ruimte zoeken om verder te kunnen groeien. We zijn een jaar op zoek geweest naar een geschikt pand, dat we uiteindelijk hebben gevonden aan de Dorpsstraat, vertelt Kristel.

Industrieel
De inrichting van het pand is industrieel. “Met een knipoog naar het voorheen oude bankgebouw”, aldus Sabrina. “Er zij stalen elementen aangebracht, daarnaast zijn de oude kluisdeuren nog aanwezig wat het geheel stoer maakt.” Kristel: ”Voor de persoonlijke sfeer zijn er kleinere ruimtes gemaakt binnen de grote ruimte, zodat elke ondernemer zijn eigen werkplek heeft. Zo blijft het knusse en het persoonlijke behouden, dat vinden wij belangrijk.”

Elkaar versterken
In het pand bevinden zich in totaal vijf ondernemers. Dat zijn Het Krullenhuys van Kristel en Sabrina’s Hair & Make-up. Teamgenoten Beauty first van schoonheidsspecialiste Nienke Slaghekke, Haarstudio Dorien van Dorien Mink en Beauty by Danjel van schoonheidsspecialiste en nagelstyliste Danjel Holterman zijn er te vinden. “Samen gaan we leuke acties houden”, vertelt Kristel. "Als team gaan we volop samenwerken, zodat alle ondernemers met hun bedrijf kunnen groeien en we elkaar kunnen versterken. We hebben dezelfde doelen en bezitten hetzelfde enthousiasme om er gezamenlijk iets moois van te maken. Daarbij zitten we niet in elkaars vaarwater, want we hanteren allemaal dezelfde prijzen." Sabrina: ”Sinds januari richten we ons ook op biologische haarproducten. Deze organische producten zijn beter voor haar en huid. In ons pand werken we allemaal met de betere producten voor huid en haar in combinatie met gangbare prijzen.

Nog groter
“Met dit concept hebben we volop groeimogelijkheden” aldus Kristel. "We hebben voldoende ruimte om nog enkele ondernemers aan te laten sluiten, daarnaast willen we ons gaan richten op consumentenworkshops zoals kinderworkshops, verwendagen en ladies nights." Sabrina vertelt: “Ondernemers met raakvlakken richting haar en beauty kunnen nu alvast nadenken of zij misschien bij ons aan willen sluiten in de toekomst.” Hierbij valt te denken aan huidspecialisten, barbers, pedicures, maar coaches zijn ook welkom.”

Actie
Perron 84 heeft de gehele maand december een kortingsactie op alle behandelingen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.perron84.nl

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 10 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 11 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 17 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25