Afbeelding
Foto: Rita Voortman-Broos

Eindejaarsmagie bij BSK Keukens

Algemeen

RIJSSEN - De decembermaand is weer aangebroken… dit betekent aftellen naar het einde van het jaar. Bij BSK Keukens in Rijssen vind je in de feestelijk aangeklede showroom een uitgebreide collectie scherp geprijsde keukens en worden keukenkopers in deze periode verrast met sprankelende eindejaarsacties.

Bij BSK Keukens zijn ze ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. En in de gezellige decembermaand doen ze daar nog een schepje bovenop, te beginnen met een glaasje bubbels bij binnenkomst.

Wie slim is hoeft niet duur uit te zijn
Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. “Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden. Daarnaast krijg je bij je nieuwe keuken ook standaard 5 jaar schriftelijke BSK Garantie en de zekerheid dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.

Eindejaarsacties
Naast een heerlijk glaasje bubbels bij binnenkomst in de showroom worden kopers getrakteerd op diverse mooie acties. Zo krijgen ze de combi-magnetron gratis en ontvangen ze ook een luxe messenset cadeau bij aankoop van een keuken. Ben je benieuwd naar de keukencollectie van BSK Keukens? Neem dan een kijkje op de website: www.bskkeukens.nl

Extra koopavonden
Bent u van plan om op korte termijn keukens te gaan kijken, dan kunt u ook op één van de extra koopavonden terecht. De showroom in Rijssen is namelijk op vrijdag 27 december, donderdag 2 en vrijdag 3 januari extra lang geopend tot 21.00 uur.

Contact
BSK Keukens vindt u aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen. Neem ook een kijkje op www.bskkeukens.nl of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 0548-538 666.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17