Afbeelding
Foto: Rita Voortman-Broos

Eindejaarsmagie bij BSK Keukens

Algemeen

RIJSSEN - De decembermaand is weer aangebroken… dit betekent aftellen naar het einde van het jaar. Bij BSK Keukens in Rijssen vind je in de feestelijk aangeklede showroom een uitgebreide collectie scherp geprijsde keukens en worden keukenkopers in deze periode verrast met sprankelende eindejaarsacties.

Bij BSK Keukens zijn ze ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. En in de gezellige decembermaand doen ze daar nog een schepje bovenop, te beginnen met een glaasje bubbels bij binnenkomst.

Wie slim is hoeft niet duur uit te zijn
Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. “Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden. Daarnaast krijg je bij je nieuwe keuken ook standaard 5 jaar schriftelijke BSK Garantie en de zekerheid dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.

Eindejaarsacties
Naast een heerlijk glaasje bubbels bij binnenkomst in de showroom worden kopers getrakteerd op diverse mooie acties. Zo krijgen ze de combi-magnetron gratis en ontvangen ze ook een luxe messenset cadeau bij aankoop van een keuken. Ben je benieuwd naar de keukencollectie van BSK Keukens? Neem dan een kijkje op de website: www.bskkeukens.nl

Extra koopavonden
Bent u van plan om op korte termijn keukens te gaan kijken, dan kunt u ook op één van de extra koopavonden terecht. De showroom in Rijssen is namelijk op vrijdag 27 december, donderdag 2 en vrijdag 3 januari extra lang geopend tot 21.00 uur.

Contact
BSK Keukens vindt u aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen. Neem ook een kijkje op www.bskkeukens.nl of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 0548-538 666.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 51 minuten geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 3 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 6 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 6 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 21 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 23 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51