Afbeelding

Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 11 januari 2020 wordt weer het traditionele Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor gehouden, dit jaar echter niet, zoals de afgelopen jaren, in het ZiNiN theater, maar in 'Het Centrum', Constantijnstraat 7a, Nijverdal. Aanvang 20.00 uur. Entree: 12,50 euro.

Ook dit jaar zullen de bezoekers weer een veelzijdig en verrassend programma voorgeschoteld krijgen. Medewerking verlenen naast het mannenkoor met eigen solisten, het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor en een combo bestaande uit toetsenist Joshua Joseph, gitarist Stephan Mars, bassist Wim Valk en drummer Erik Schreurs. De muzikale leiding van dit unieke Nieuwjaarsconcert is in vertrouwde handen van dirigent Willem Jan van Asselt.

Projectkoor
In september 2019 werd weer gestart met een projectkoor met als thema "Our Favorite Popsongs" met nummers van The Rolling Stones, The Beatles en Queen, 21 enthousiaste mannen hebben aan dit project meegewerkt en brengen de ingestudeerde nummers met volle overgave ten gehore tijdens het nieuwjaarsconcert. Een prestatie van formaat om na een korte periode zo'n prachtig resultaat neer te zetten.
Voor de pauze bestaat het programma uit mooi ingetogen klassieke nummers, met o.a. de cantate Dona Nobis Pacem van Mozart, het gospellied He's The Lily Of The Valley en een blokje Ierse/populaire muziek met nummers als Amazing Grace (o.a. bekend van Aretha Franklin), Let It Be Me, origineel van Gilbert Becaud, maar bekend van The Everly Brothers en het huisnummer van het koor, het alom bekende Hallelujah van Leonard Cohen.

Na de pauze staat het concert volledig in het teken van Our Favorite Popsongs. Beroemde nummers als As Tears Go By, Paint It Black van de Stones, Blackbird, Michelle van The Beatles, maar ook Love Of My Life van Queen komen voorbij. Het belooft weer een prachtige zang- en muziekavond te worden met veel variatie en verrassing.

Kaarten bestellen
Belangstellenden kunnen zich melden via de site www.nijverdalsmannenkoor.nl of bij onze penningmeester Henk van der Gaast, telefoon 0548-621840 of 06-54688384

Afbeelding
ColumLicht balsemen 57 minuten geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 1 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 3 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 5 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 21 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00