Afbeelding

Reginox-bedrijvenloop in twee dagen uitverkocht

Algemeen

RIJSSEN - De altijd populaire Assist-Verzuim-Rijsserbergloop komt er weer aan. De loop trekt zoals ieder jaar weer een groot aantal deelnemers van binnen en buiten de regio, zelfs uit België.

De inschrijvingen voor de 32e editie gaan als een speer. Het evenement is de laatste jaren flink gegroeid. Alle startbewijzen voor de Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Assist-Verzuim-Rijsserbergloop, waren binnen 2 dagen uitverkocht, grandioos! De organisatie geeft aan het maximum aantal bedrijvenlopers te hebben bereikt. Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen aan de Reginox-bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert de Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten.

Startbewijzen
Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Dus wil je verzekerd zijn van deelname schrijf je dan snel in! Onder alle inschrijvers wordt er een sportvoedingpakket verloot! Ook hiervoor geldt: VOL=VOL

Uitdagend parcours
De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 t/m 6 jaar kunnen hier GRATIS aan meedoen. Zij mogen 400m (1 ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa's, mama's, opa's en oma's lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar! Alle deelnemers van de 5 en 10 km ontvangen een schitterend uniek functioneel loopsinglet, voor de geleverde prestatie, in zowel dames- als herenmodel. Speciaal voor de zomer, wie wil dat nu niet?

De Rijsserbergloop wordt gelopen op vrijdagavond 12 juni. info: www.rijsserbergloop.nl

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 53 minuten geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 2 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 18 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 18 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17