Foto:

Bestel nu jouw halve FCT-seizoenkaart

ENSCHEDE - Wil jij de tweede seizoenshelft bij alle acht thuiswedstrijden jouw eigen vaste plek in een altijd sfeervolle Grolsch Veste (met o.a. de wedstrijden tegen AZ en Feyenoord) hebben? Bestel dan nu jouw halve seizoenkaart en wordt één van de ruim 21.000 seizoenkaarthouders van FC Twente. Een halve seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 120,- voor volwassenen en vanaf € 52,50 voor jeugd.

Met een halve seizoenkaart heb je de gehele tweede seizoenshelft jouw eigen plek. De tweede seizoenshelft spelen we nog tegen FC Groningen, Sparta Rotterdam, AZ, SC Heerenveen, ADO Den Haag, Fortuna Sittard, VVV-Venlo en Feyenoord.

Hoe bestellen?
Hoe bestel ik een seizoenkaart? Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl. Klik op 'SEIZOENCLUBCARD'. Kies het vak en de stoel(en) naar keuze. Wanneer je reeds een account hebt dien je in te loggen, wanneer je geen account dien je jouw gegevens hier in te vullen. Rond de bestelling af. Het is ook mogelijk om je (halve) seizoenskaarten bij de receptie van De Grolsch Veste een seizoenkaart te bestellen. Deze is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 
Auto zoeker