Afbeelding

Heracles werkt in Spanje toe naar hervatting Eredivisie

Algemeen

ALMELO - Onder de Spaanse zon werkt Heracles Almelo deze week toe naar de hervatting van de competitie. De ploeg van trainer Frank Wormuth is afgelopen zaterdag afgereisd naar Cadiz en vliegt vrijdag weer terug naar Nederland.

In Zuid-Spanje traint de selectie van Heracles Almelo niet alleen, ook worden er oefenwedstrijden gespeeld. Tegenstanders zijn Borussia Mönchengladbach (Duitse Bundesliga) en FC Sion (Zwitserse Super League). Vrijdag keert de ploeg terug naar Almelo. Dan hebben Frank Wormuth en zijn spelers nog ruim een week om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen FC Emmen, waarmee de Eredivisie wordt hervat. Dat duel wordt gespeeld op zondag 19 januari.

Volgende krachtmeting
Drie dagen na het treffen tegen FC Emmen wacht al de volgende krachtmeting voor Heracles Almelo. Op woensdag 22 januari speelt de ploeg tegen Vitesse in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De zaterdag daaropvolgend komt Feyenoord naar Erve Asito in speelronde twintig van de Eredivisie.

Kaarten
Kaarten voor Heracles Almelo - Vitesse en Heracles Almelo - Feyenoord zijn te koop via heracles.nl/tickets of in de FanServiceShop van Heracles Almelo op Erve Asito.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 11 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 19 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 20 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53