Afbeelding

Nieuwjaarsconcert Cottonville Bigband

Algemeen

NIJVERDAL - Al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw organiseert de Vriendenkring van Muziekvereniging KSW koffieconcerten. Ook in 2019 is weer een reeks concerten van start gegaan en het eerstvolgende concert is van de Cottonville Bigband op zondag 19 januari.

De Cottonville Bigvand is een 20-koppige band met zangeres Charlotte en deze band bestaat dit jaar 10 jaar. Bijzonder is dat het voor een deel bestaat uit muzikanten van de KSW en Advendo, maar ook muzikanten uit de omgeving van gemeente Hellendoorn. Er is weer driftig gerepeteerd op nieuw repertoire maar ook de oude vertrouwde stukken zullen niet ontbreken. Stevie Wonder, Glenn Miller, Burt Bacharach, Billy May, maar ook werk van Egbert van Groningen komt langs deze ochtend. Aanvang is om 11.30 uur. De entree is gratis in d' Oale Bleeke aan de PC Stamstraat 19 te Nijverdal.

Wilt u ook lid worden van de KSW Vriendenkring? U bent altijd welkom! Aanmelden kan via secretariaat@kswmuziek.nl

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 4 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 6 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 8 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 10 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 10 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 12 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 14 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45