Hét opleidingsbedrijf voor de infra

HOLTEN - InfraVak is hét opleidingsbedrijf voor de infra (grond- weg en waterbouw) in Noord en Oost Nederland voor circa 40 aangesloten infrabedrijven. Op dit moment is de vraag naar vakmensen in de grond,- weg- en waterbouw groot. De verwachting is dat dit tekort alleen maar op zal lopen. De sector is volop in ontwikkeling. Naast nieuwe projecten voor bijvoorbeeld een nieuwbouwplan wordt ook de bestaande infrastructuur gerenoveerd.

InfraVak biedt diverse BBL opleidingen aan vanaf niveau 1 tot en met 4. Voor iedereen is er een passend opleidingsniveau en zijn er volop doorstroommogelijkheden! Een voorbeeld hiervan is Kevin Prijs. Hij is begonnen met de opleiding Vakman GWW niveau 2 en zit nu in de afronding van zijn opleiding Allround Vakman GWW niveau 3.

Het leukste aan de opleiding vindt hij dat je breed wordt opgeleid en alles leert zodat je dit in de praktijk zo goed mogelijk kan toepassen. 'De opleiding is gericht op de praktijk en dat vind ik belangrijk, omdat ik hierdoor sneller leer.', vertelt Kevin. Zijn doel is om een ervaren vakman te worden.

Voor geïnteresseerden die net als Kevin graag werkzaam willen zijn in de infrasector opent InfraVak de deuren van haar opleidingscentrum. Tijdens de open dagen op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 is iedereen welkom.

Meer berichten
 
Auto zoeker