Afbeelding

Open dag School met de Bijbel Notter-Zuna

Algemeen

NOTTER - Ouders die op zoek zijn naar een school voor hun zoon of dochter zijn op woensdag 5 februari van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de School met de Bijbel in Notter.

Een goede school uitzoeken is een weloverwogen keuze. Er zijn veel zaken waar aan gedacht kan worden. De School met de Bijbel Notter-Zuna is een kleine school, waar aandacht is voor de individuele leerling. Het team besteedt veel tijd aan onderlinge verhoudingen en sfeer.
Op de school wordt gewerkt in combinatiegroepen. Alle klassen worden 3 keer per week gesplitst en krijgen dan les in groepjes van ongeveer 12 tot 15 leerlingen. In de relatief kleine kleutergroep is er, naast de leerkracht, een onderwijsassistente voor 3 ochtenden per week. Tussen de middag kunnen de kinderen op school overblijven. Dit wordt verzorgd door de leerkrachten zelf.

Aan school is ook een kinderopvang verbonden
Ouders die op zoek zijn naar een geschikte school voor hun zoon/dochter kunnen op 5 februari van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij de school aan de Klokkendijk 16 in Notter. Zij kunnen dan een les bijwonen en de sfeer op school en kinderopvang proeven. Bent u deze dag verhinderd, dan kunt u contact opnemen met de school. Deze open dag geldt niet alleen voor ouders uit de buurtschappen Notter en Zuna, maar voor alle geïnteresseerde ouders.

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 50 minuten geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 2 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 17 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 22 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... gisteren
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12