Afbeelding

Kledingwinkel Leger des Heils ook op zaterdagochtend open

Algemeen

NIJVERDAL - Dames, heren en kinderkleding. Het is er allemaal in de tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils Dienstencentrum Nijverdal. Ook vindt u er feestkleding, laarzen, schoenen en tassen.

Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden tegen hele schappelijke prijzen. Zelfs voor beddengoed, zoals dekbedden, kussens, lakens en slopen kunt u er terecht. Nijverdal draagt het Leger des Heils al jaren een warm hart toe gezien de grote hoeveelheid aangeboden tweedehands én soms nieuwe kleding.

Tweede kans
Bijna iedere avond zijn vrijwilligers bezig met het sorteren van kleding en zorgen ervoor dat de winkel wordt bevoorraad met degelijke en bruikbare kleding. Luitenant Ton Mostert, coördinator van het Dienstencentrum: "We spreken eigenlijk niet van tweedehands kleding, maar van kleding die een tweede kans krijgt. Wij vinden het belangrijk dat kleding hergebruikt wordt."

Openingstijden
De kledingwinkel is op dinsdag open van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Vanaf 25 januari 2020 zal de kledingwinkel nu ook op iedere laatste zaterdag van de maand opengaan van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen die zo maar eens een gesprek wil is ook van harte welkom. Of, kom zo maar eens binnen voor een kopje koffie of thee. Ook als u overtollige kleding hebt, kunt u dit inleveren bij de kledingwinkel of via het luik aan de zijkant van het gebouw.

U vindt het Dienstencentrum aan de Grotestraat 47 in Nijverdal.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07