Foto:

Voorinschrijving voor de vijfde Katoentjestocht is geopend

NIJVERDAL - Binnenkort alweer vijf jaar Katoentjestocht, het eerste lustrum kan gevierd worden. In de nacht van 8 op 9 mei kunnen wandelliefhebbers zich vervoegen bij de Smidse aan het Hoge Dijkje om zich aan te melden voor de hele, halve of kwart marathon.

In de hele marathon wordt gewandeld vanaf de Smidse over Landgoed de Eversberg, langs de Regge, om Hellendoorn heen, over Zuna, het Hoge Hexel en Noetsele. De kwart en de halve marathon moeten het doen met een deel van de route. De routes zijn deels vernieuwd en de bebouwde kom wordt zoveel mogelijk vermeden. Voor kinderen die het spannend vinden in het donker te wandelen is ruim tien kilometer goed te doen, vanzelfsprekend wel onder begeleiding. Dat betekent dat alleen de wandelaars voor de hele marathon en voor de tweede halve marathon het licht tegemoet lopen en met een beetje geluk al wandelend een prachtige zonsopkomst kunnen aanschouwen.

Extra informatie
Starttijden: hele marathon 24.00 uur, halve 00.30 uur, kwart om 01.00 uur en de tweede halve marathon start om 03.30 uur. Reflecterende kleding is verplicht (kan eventueel tegen borg geleend worden bij het startbureau) en het is aan te raden een zaklantaarn mee te nemen, honden zijn niet toegestaan. De voorinschrijving is geopend en kan met een korting van € 1,50 per persoon tot 3 mei. Meer informatie www.katoentjestocht.nl, Facebook of 06-23566722.

Meer berichten
 
Auto zoeker